mun. Chisinau, Moldova
www.driada-wine.com
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
Suvorov-Vin S.R.L.
Abuzul de alcool este periculos pentru sanatatea dumneavoastra!
Despre noi
Ltd. "Eco-Alco" este un importator şi distribuitor general al Federaţiei Ruse de produse cu marca de Eco-Alco, Driada, Letto, istoria companiei începe in anul 2000.

În acest moment, în Republica Moldova se construeste o companie Suvorov-Vin ", care în prezent este unul dintre cele mai moderne din tara. Capacitatea sa permite de a stoca si procesa mai mult de 20 de milioane de sticle de vin pe an.

Grupul companiei «Driada» începe să se dezvolte în mod activ, scoate pe piaza produsele sale si isi dezvolta brandurile. Printre ele acum sunt cele mai cunoscute "Casa Vinului", "Nicole", "Prezent», «Grand Muscat». Pentru o perioadă scurtă de timp aceste vinuri au devenit mărci comerciale ale liderilor atât in Rusia, cât şi CSI. Asta este ceea ce a permis companiei "Suvorov-Vin "să devină un exportator mondial din Republica Moldova la pieţele din ţările CSI în anul 2007.

În plus, un grup de companii Driada includ: un laborator privat de dezvoltare si calitate tehnologică, agenţii, importatori şi divizii de vânzări.

În 2005, creează şi lansează un nou brand > "Eco-Alco "o dezvolta şi o promoveaza pe piaţa rusă, creează o structură separată.

În 2007, compania a stabilit la Moscova fabrica "Champagne vin".

Partenerii şi clienţii sărbătoresc inovarea companiei Eco-Alco. Compania "Eco-Alco" a iniţiat un nou proiect pentru piaţa internă a băuturilor alcoolice - vin de imbuteliere cu tehnologii unice twist-off. De aceea brandurile "Villa" şi "La Grande Companione" a păstrat toate prospeţimea, gustul şi aroma! Deoarece această metodă de etanşare elimină schimbări bruşte de temperatură, care asigură o înaltă calitate şi caracteristici de stabilitate a vinurilor în timpul depozitării. Îmbuteliere acestor băuturi se realizează la fabrica de la Moscova a vinurilor spumante (MKSHV).

Colectiile vinului "Villa" şi "La Grande Companione" obţinut din struguri crescuţi în Africa de Sud şi Noua Lume. Toate stocurile de vin selectate de vinificatori experienced CC Driada. La fabrica unde se produce este garantata: stabilizarea de vin, purificare şi filtrarea vinului.

"Eco-Alco" este un importator de vinuri din Bulgaria.
Principale produse si servicii: -
Tipul companiei: Producator
Numarul de lucratori: mai mult de 50
Fondat in: 2000

Contacte
Denumirea companiei Suvorov-Vin S.R.L.
Adresa str. Columna, 108
Oras/Sat mun. Chisinau
Tara Moldova
Telefon 373-22-229139,229193,229198
Website
Suvorov-Vin S.R.L.
Abuzul de alcool este periculos pentru sanatatea dumneavoastra!